Referenciák

Rólunk mondták:

„Ritkán kezelik jól a kb. 10 pontos elváráslistámat, melyet az évek alatt állítottam össze a cateringeseknek a rendezvényeinkhez – de Juli elsőre megugrotta.
Tányérszervízzel vállalták a karácsonyi rendezvényünket, többféle opciót biztosítva átjárhatósággal, a maximális elégedettségre törekedve. 80 kollégából 10-15 fő valamilyen ételérzékenységgel küzd, vagy elvszerűen táplálkozik, ami miatt erre mindig külön figyelmet kell fordítanom, hiszen ez meghatározza a rendezvény milyenségét/minőségét. 
Bár azt kértem, hogy a lehető legkevesebb különmunkával kezelje Juli a kérést, ennek ellenére 120%-ban partner volt, mindenre annyira kiterjedt a figyelme és catering attitűdje, hogy nemcsak hogy teljesen beépítették a kérteket, de egy teljesen más desszertet is hozatott, amire rávetették magukat a kollégák, olyan isteni volt: „ez nem is diétás, csak ti még finomabbat kaptatok!” Az étel minősége ízekben és megjelenésben is magas színvonalat képvisel. A „diétás” is!  A kollégák, akik erősítik a csapatát előzékenyek, udvariasak és végig odafigyeltek a vendégekre.
Az Eat Me Catering túlszárnyalta az elvárásainkat, reméljük „találkozunk” még, örömmunka volt az együttműködés!”
 
Farkas Lívia
ÁBRIS Kft.
„Ínycsiklandó, minőségi ételeket kaptunk, amit öröm volt elfogyasztani!
A cégcsoport régiós vezetői értekezletét szerveztem. 7 helyre küldtem ki ugyanazt az ajánlatkérést vacsoránkkal kapcsolatban, de volt, ahonnan egy hét múlva írtak vissza a szolgáltatók vagy soha. Olyan válaszokat, „ajánlatokat” is kaptam, amikor csupán elküldték az étlapot. Én inkább egy olyan éttermet vagy helyszínt kerestem, ami vendégbarát, együtt tudunk gondolkodni az igények kielégítéséről, javaslattal él, és nem fog csalódást okozni a vezetőinknek.
Az Eat Me Cateringtől rögtön egy személyre szabott ajánlatot kaptam, amelyet egy igényfelmérés is megelőzött, ami annyira áttekinthető volt, illetve többféle menüsor közül választhattam – figyelmet fordítva az esetleges ételintoleranciára is -, hogy könnyen döntést tudtam hozni. Bármilyen kérésem volt a menüvel kapcsolatban, változás volt a létszámban, mindig lelkiismeretesen és gyorsan segítettek. Például a vacsorára érkezésünkkor, mikor a személyzet észlelte, hogy a vendégek között külföldiek is vannak, azonnal reagáltak és kihelyezték az angol nyelvű feliratokat, még szólni sem kellett nekik. Az előkészületek során elfelejtettem ezt jelezni, hogy külföldi vendégeink is lesznek, akik nem értik az ételek magyar leírását, megnevezését: konfitált mangalicapecsenye, sült paprikába töltött rizottó, tökmagos polenta, minidesszertek.
Amikor véget ért a vacsora, a németországi igazgató és az ügyvezető igazgatónk is külön megdicsérte az ízletes ételeket és megköszönte a minőségi kiszolgálást. Julinak és a csapatának a gondoskodása kiemelkedő volt, javaslatokkal is éltek, melyek hasznosak voltak a vendégül látás színvonalának tekintetében – a jövőben is ők lesznek az elsők, akikre gondolok, ha ilyen rendezvényre kerül sor nálunk!”
 
Papp Valéria
HR vezető – Kalle Hungaria Kft.
„Kedves Júlia!
Nagyon szépen köszönjük a pénteki napot, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Nagyon finomak voltak az ételek, kedves volt a kiszolgálás. Mindenki jól érezte magát, így csak hálás köszönettel tartozom a profizmusért. Kifogástalan volt.
Szabó Beatrix
ügyvezető igazgató
E-jogsegéd Kft.”
Kedves Juli és Ádám,
Köszönjük szépen a programot, a szíves vendéglátást és a fantasztikusan finom ételsort – nagyon jól éreztük magunkat. Remekül összeállított a múzeumi program – profi idegenvezetéssel .-) a kolléga jó sok kérdést kapott a csapattól. A film nagyon össze van rakva, így egyben ez nagyon kerek sztori.
…az ebéd pedig….nem találok szavakat Juli, nagyon finom volt! A két kolléganődnek külön köszönet amiért olyan kedvesen – de mégis diszkréten – sürögtek-forogtak körülöttünk.
Szóval minden porckátokban profik vagytok, és ahogy a Terminátor mondaná „I”ll be back!”.
Kovács Szilvia,
értékesítési koordinátor
K&H Biztosító Zrt.

Írj nekünk!

Kapcsolat

Eat Me Catering Kft.

Ahol megtalál minket: 1095 Budapest, Dandár utca 1.
Számlázási címünk: 2151 Fót, Griff utca 6.
Adószám: 14362701-2-13

Görei Júlia
Event Manager ,Tulajdonos
+36 70 267 4685
julia@eatmecatering.hu