Cégcsoportunk

Armada Budapest Hajózási Kft.

Az Armada Budapest Hajózási és Rendezvényszervező Kft. Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi és turisztikai célpontján biztosítja a sétahajózás és a gasztronómia különleges élményét a hazai és a külföldi vendégek számára egyaránt.

A cég által üzemeltetett tíz rendezvényhajó bármelyike tökéletes helyszínt biztosít esti és napközbeni városnéző programok, budapesti-, illetve Duna-menti sétahajózás lebonyolításához. Vállalják sétahajózással egybekötött díszvacsorák, állófogadások, esküvők, különféle partik, baráti találkozók, céges rendezvények szervezését, a megrendelők elképzelései alapján.

Kis Tímea
értékesítési főreferens
+36 30 943 9930
armada@armadahajozas.hu

Omega Catering Budapest Kft.

Az Omega Catering Budapest Kft. 2010-ben alakult meg, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek együttműködésével, akik régóta foglalkoznak rendezvényszervezéssel és catering szolgáltatással.

Immáron három budapesti színház kizárólagos catering szolgáltatója a cég: 2011 óta (kisebb megszakítással) a József Attila Színház nézőtéri és színész büféit üzemelteti. 2021-ben a Budapest Bábszínház, 2022-ben pedig a Katona József Színház büféinek üzemeltetési pályázatát is az Omega Catering Budapest nyerte, közösen a Salt and Sugar Cateringel.

Party Partner Bt.

A Budapest Levéltár hivatalos catering szolgáltatója.

Írj nekünk!

Kapcsolat

Eat Me Catering Kft.

Ahol megtalál minket: 1095 Budapest, Dandár utca 1.
Számlázási címünk: 2151 Fót, Griff utca 6.
Adószám: 14362701-2-13

Görei Júlia
Event Manager ,Tulajdonos
+36 70 267 4685
julia@eatmecatering.hu